10 april 2011

Söndag

Söndag idag, och det är glest mellan inläggen. Shame on me! Haha!
I fredags efter barnen kommit i säng satt vi ute och eldade och hade mysigt med vänner hela kvällen. Drack lite vin och öl och mådde väl.

Lördag hade vi främmande hela dagen av familjen Berglund/Ökvist. Myche trevligt. Sedan var vi på en promenad hela familjen. Liv fick cykla, och hon är så duktig. Tänk vad fort de lär sig de små liven.
Elvis går för fullt. Det går undan. Han är inte en liten bebis längre. Närmare 1 år snart lillvännen, då blir det kalas! Han har även lärt sig spela lite munspel under helgen. Han är ganska smart våran lillgrabb. Bygger klossar på varann, kan trä ringar på en pinne som Liv har osv.. :)

Söndag har vi varit inomhus hela förmiddagen och myst på. Pappa Jonas har varit på skjutbanan. Sedan var vi på Nimbys och härjade loss lite. Liv blev helt hysteriskt arg då vi skulle hem. Tror den lilla damen var en gnutta trött. Hon och Elvis fick äta plättar med sylt här hemma och sedan började det närma sig läggdags för de små.

Nu är Jonas och hämtar hem våran nya familjemedlem, en till katt som ska få heta Kisse. Liv vet inte om något, så hon kommer bli en aning överrraskad i morrn då hon kliver upp! :)
Jisses vad det regnar ute! Fan vad bra, då far snön! *wiiie*

Nu ska jag nog ta och ringa och surra med min mamma, börjar vara ett tag sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar