4 april 2011

Summering av helgen

Tänkte sammanfatta helgen som varit.

Lördag: Lämnade barnen, gick över förväntan :) Duschade och gjorde oss fina inför firmafesten. En jobbkompis till Jonas kom hit och drack några öl, sedan kom Fia och snällt skjutsade oss till stan. När vi anlände till Nolia CityKonferens så minglade vi lite bland folket som kommit och drack några fördrinkar. Middagen var eb trerätters som bestod av:

Förrät: Halstrad röding med blomkålspuré på ruccolabädd, himmelskt gott!
Huvudrätt: Ädelostfylld kotlett(?) med potatisgratäng och rödvinssås, okej!
Dessert: Baileyskladdkaka med vispad grädde och chokladrippel, mumsig!

För underhållningen stod bandet Röde & Rått, som var väldigt roande till en början. Sedan efter maten gick de över till att spela enbart dansbandsmusik, mindre kul!
Kvällen i överlag var en höjdare! Vi hade tänkt ge oss ut på krogen efter maten, men det var så trevligt att vi stannade tills det stängde.
När vi kom hem så käkade vi lite fyllemat i from av rostade mackor och sedan blev det bums i säng.

Söndag: Vaknade alldeles för tidigt vid 9:30 och mådde väl ungefär som man förtjänade! ;)
Efter vi piggnat till så for vi till barnens farmor och farfar och umgicks och käkade pizza innan vi tog barnen med oss och for hem. Det blev en härlig promenad med plaskade i vattenpölar och geggande med lera. Passerade ICA och handlade hem diverse nödvändigheter. Ungarna fick en kvällsbad och sedan bums i säng. :) Borta bra men hemma bäst!

Natten bestod av tjorv och åter tjorv! Varit vaken med en bökig Elvis till och från hela natten från kl 23 ca. Man är lite trött idag! Han var säkert lite bökig för att det var första gången han sovit borta, Liv var likadan då hon var mindre.
Hunnit klippa Liv litegrann, men hon satt inte stilla för fem öre så resultatet blev ju som det blev! Jaja, hon är nöjd iaf :) Dammsugit och knåpat på här hemma. Liv har målat vattenfärger, vilket hon älskar. Vilar nog en liten konstnär i henne :) Idag kanske vi får främmande av Malin och Viggo så jag ska väl fundera ut nån mat att bjussa på. Själv kör jag lite striktare på diet igen, nu när man fuskat så mycket i helgen. Magen var och är fortfarande uppsvälld och bökig som tusan igår efter allt man smällt i sig under lördag och söndag.
Elvis är lite snorig och hostig, så jag håller tummarna att det stannar vid det. Ingen feber ännu iaf! Liv ska då få fara på dagis i morrn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar